Capitale
  Orase turistice
  Zone turistice
  Statiuni montane
  Statiuni balneare
  Statiuni litoral
  Obiective turistice
  Vremea
Statiunea Moeciu De Sus, Romania

Statiunea Moeciu De Sus, Romania

Moeciu De Sus, Romania  Moeciu De Sus
Intruchipare a satului traditional de munte romanesc, Moeciu de Sus poate fi locul perfect pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii.

Ocupatia principala a locuitorilor satului este cresterea animalelor, de aceea satul are o indelungata traditie in prepararea branzeturilor din retete stravechi.

Foarte accesibil datorita pozitiei sale centrale (35 km distanta de Brasov) si inconjurat de atractii turistice, Moeciu de Sus isi asteapta oaspetii cu oferte de cazare in pensiuni in orice sezon. Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, satul Moeciu de Sus ofera un peisaj uimitor.

Aerul curat, natura, drumetiile vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare. Situat la altitudinea de 1100 m, Moeciu de Sus va poate oferi veri racoroase si ierni pline de zapada. Vremea la Moeciu de Sus

Pe timpul verii va recomandam calaria, drumetiile, mountain biking, in timp ce pe timpul iernii puteti practica ski, snowboarding pe partiile aflate in apropiere de Moeciu de Sus: Cheile Gradistei - 5 km, Poarta -12 km, Poiana Brasov - 30 km. Pentru turistii temerari oferim servicii de inchiriere mountain bike, sanii -bob, buggy riding.

mai multe statiuni montane din Romania


info Moeciu De Sus   
Moeciu De Sus
Poze Moeciu De Sus
Harta Moeciu De Sus
Vremea in Moeciu De Sus
Romania   

2007-2018 Sejururi.org