Capitale
  Orase turistice
  Zone turistice
  Statiuni montane
  Statiuni balneare
  Statiuni litoral
  Obiective turistice
  Vremea
Statiunea Sestriere, Italia

Statiunea Sestriere, Italia

Sestriere, Italia  Sestriere
Statiunea Sestriere (2035 m), un magnet pentru cei bogati si faimosi, ofera partii de clasa mondiala la un nivel tehnic ridicat cufundate in frumusetea naturala a zonei.

Sestriere se afla in inima unuia dintre cele mai mari zone de schi din Europa cunoscuta sub numele de Vialattea. Sestriere este, de asemenea, una dintre putinele statiuni in care este se poate schia pe timp de noapte intr-o zona iluminata.

Statiunea Sestriere gazduieste in mod regulat evenimente de "Schi Alpin Cupa Mondiala", dar cel mai mare moment al ei a venit atunci cand a fost alesa ca centrul de evenimente alpine din "Jocurile Olimpice de Iarna" din 2006 si "Jocurile Paralimpice de iarna".

Cele doua hoteluri turn, care domina orizontul, au devenit un simbol al statiunii. Ele au fost construite in 1930 de catre Giovanni Agnelli, fondatorul Fiat, pentru a oferi un refugiu de vacanta pentru muncitorii fabricii FIAT din Torino.
Sestriere nu este doar o statiune de iarna. Vara se poate juca golf pe cel mai mare teren de 18 gauri din Europa si recent s-a inregistrat o crestere uriasa a numarului de biciclisti.

mai multe statiuni montane din Italia


info Sestriere   
Sestriere
Poze Sestriere
Harta Sestriere
Vremea in Sestriere
Italia   

2007-2018 Sejururi.org