Capitale
  Orase turistice
  Zone turistice
  Statiuni montane
  Statiuni balneare
  Statiuni litoral
  Obiective turistice
  Vremea
Insula Phuket, Thailanda

Insula Phuket, Thailanda

Insula Phuket, Thailanda  Insula Phuket
Insula Phuket ("Perla Sudului") este cea mai mare insula a Thailandei si se afla la 862 km sud de Bangkok.
Insula Phuket are doua sezoane: cel ploios (din mai pana in octombrie) si cel cald (noiembrie aprilie). Cea mai buna perioada pentru vizite este din noiembrie pana in februarie, cand va puteti bucura de cerul senin, de briza proaspata a marii si de apa cristalina. Temperatirule variaza intre 23 gC si 33 gC.
Insula Phuket este printre cele mai populare insule se gasesc stanci de calcar, plaje cu nisip alb, golfuri linistite si paduri tropicale.
Phuket ofera o gama larga de activitati, de la calatorii pe cont propriu la excursii ghidate. Puteti merge sa vedeti cele trei cascade minunate de pe insula. Acestea se afla in locuri diferite; in districtul Kathu se afla cascada Kathu, iar daca veniti dinspre plaja Patong, veti vedea schi nautic si pista de carting.
Cascada Tone Sai se afla langa orasul Talang, iar cascada Bang Pae se afla in districtul Thalang, fiind si cea mai frumoasa. Pe drumul spre cascada puteti vedea Proiectul de Reabilitare a Gibonilor.
Pe plaja Suring se organizeaza meciuri de fotbal, in zilele de duminica. Alte activitati includ: schi nautic cu cablul, sarituri cu coarda elastica, ciclism montan, carting, golf la standard international, trasee calare pe elefanti.
Atat orasul Phuket cat si plaja Patong au piete stradale cu marfa variata. Exista si piete ambulante, care au loc in diverse locatii, in anumite zile din saptamana. Piata de noapte din Phuket este locul unde puteti lua masa la unul dintre standurile cu taitei.

mai multe zone turistice din Thailanda


info Insula Phuket   
Insula Phuket
Poze Insula Phuket
Harta Insula Phuket
Vremea in Insula Phuket
Thailanda   

2007-2022 Sejururi.org