Capitale
  Orase turistice
  Zone turistice
  Statiuni montane
  Statiuni balneare
  Statiuni litoral
  Obiective turistice
  Vremea
Insula Samui, Thailanda

Insula Samui, Thailanda

Insula Samui, Thailanda  Insula Samui
Insula Samui (Koh Samui - in tailandeza "koh" inseamna "insula") este considerata a fi al doilea cel mai fumos loc din Tailanda, insa cei care adora frumusetile naturale intr-un mediu linistit vor spune ca este prima destinatie turistica din Tailanda. Multi europeni au fost atrasi de Koh Samui, multi dintre acestia stabilindu-se aici.
Koh Samui ofera de toate, de la petreceri zgomotoase pe plaja pana la golfulete linistite, sporturi de apa, aventuri, atractii pentru familii si culoarea locala, care fac din aceasta insula o statiune populara.
In Koh Samui se pot practica toate sporturile de apa: scufundari, surfing. Este important sa verificati daca scoala de scufundari apartine uneia dintre cele doua asociatii internationale care regularizeaza standardele de siguranta pentru echipament si calitatea instructiei.
Koh Samui se lauda cu plaje mirifice. Plaja Hat Chaweng este dispune de sezlonguri, umbrele, baruri pe plaja si restaurante. Plaja Hat Lamai de la sud est asemanatoare, insa putin mai linistita.
Cea mai aglomerata statiune a insulei este Chaweng.
Clubul Santiburi se lauda cu singurul teren de golf cu 18 gauri de pe insula.
Caiacul este un mijloc excelent de a vedea Parcul National Marin angthong.
In varful cascadei Na Muang se afla o piscina naturala placuta, la aproximativ 30 min de urcus. Puteti inchiria si un elefant care sa va duca la poalele cascadei.

mai multe zone turistice din Thailanda


info Insula Samui   
Insula Samui
Poze Insula Samui
Harta Insula Samui
Vremea in Insula Samui
Thailanda   

2007-2022 Sejururi.org