Statiunea Olimp, litoral Romania

Statiunea Olimp se afla la 7 km nord de orasul Mangalia, dar foarte aproape de statiunea Neptun, formand practic o singura statiune, Neptun-Olimp, pe tarmul Marii Negre. O statiune balneoclimaterica ce a intrat in circuitul turistic in 1972.


In trecut, aceasta staiune era foarte scumpa, considerata o statiune de lux ce se adresa oamenilor cu dare de mana.Statiunea Olimp, litoral Romania In prezent nu mai este asa populata si cei care vin aici sunt in cautare de liniste si relaxare. Pentru cei ce nu suporta galagia, zgomotul si doresc sa petreaca o vacanta linistita pe litoralul romanesc, le recomandam statiunea Olimp.


Plaja este ingusta, recuperata din mare prin crearea de golfuri artificiale, si are un nisip de cea mai buna calitate. Intrarea in mare este lina, apa avand o adancime redusa pe o distanta considerabila.


Fiind si o statiune balneoclimaterica, aici se pot trata: spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale, paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice etc.