Capitale
  Orase turistice
  Zone turistice
  Statiuni montane
  Statiuni balneare
  Statiuni litoral
  Obiective turistice
  Vremea
Statiunea Pattaya, Thailanda

Statiunea Pattaya, Thailanda

Pattaya, Thailanda  Pattaya
Statiunea Pattaya este cea mai renumita statiune din Thailanda situata la 150 km de Bangkok.
Pattaya are o plaja ce se intinde pe 4 km. de-a lungul oceanului.
Statiunea Pattaya este renumita pentru varietatea hotelurilor, shopping malls, o mare varietate de restaurante, baruri, discoteci, pub-uri cu muzica live, activitati sportive si divertisment. Plaja din nord este mai linistita, in timp ce partea centrala este animata si galagioasa pentru amatorii de distractie. In Pattaya Centru cea mai cunoscuta este strada pietonala pentru viata de noapte iar dupa apus promenada din Pattaya Sud se transforma in a doua optiune pentru distractie : magazine, restaurante, baruri, cluburi, spectacole erotice, box Thai. Pe plaja de nisip se pot inchiria sezlonguri si umbrele de soare si este renumita pentru sporturile de apa (banana, wind surfing, jet ski, diving) si mai ales pentru vanzatorii ambulanti de mancare proaspata, bauturi, ochelari de soare sau masaj Thai direct pe plaja.

Naklua, este zona din nord unde se termina golful Pattaya, cu plaje mici si intime, ce imbina elemente locale, cateva case traditionale Thai, strazi inguste, magazine cu produse alimentare specifice, temple, hoteluri selecte, restaurante, baruri si magazine intr-o atmosfera mai linistita. Principalele plaje ale zonei sunt Wong Amat, ce se intinde pe aprox. 3 km. si Naklua, ambele de nisip, unde se pot inchiria sezlonguri si umbrele de soare, se poate comanda mancare la restaurantele de pe plaja si sunt mai intime deoarece nu au vanzatori ambulanti care vand mancare, bauturi sau diversi curiosi.

Jomtien, este o plaja larga de nisip de 6km. lungime intr-o zona linistita din sudul statiunii Pattaya, recomandata pentru sporturi de apa si windsurf

mai multe statiuni litoral din Thailanda


info Pattaya   
Pattaya
Poze Pattaya
Harta Pattaya
Vremea in Pattaya
Thailanda   

2007-2022 Sejururi.org