Statiunea Climaterica Sambata De Sus

La poale muntilor Fagaras, in jurul unei vechi manastiri a luat nastere o noua destinatie de vacanta.

Imprejurimile ofera turistului o priveliste placuta si relaxanta. Aerul este puternic ozonat datorita padurilor din zona.Statiunea Climaterica Sambata De Sus Daca doriti, sunteti pasionati si vremea este de partea dumneavoastra puteti urca pe munte. Sambata de Sus este o destinatie de vacanta noua, pentru iubitorii de munte si liniste. Aici veti gasi constructii noi si oameni primitori gata sa va indeplineasca orice dorinta.

Statiunea Climaterica Sambata, unde desi suntem in faza de dezvoltare avem 5 hoteluri, peste 20 de pensiuni si vile, 7 case de vacanta, mai multe restaurante si terase unde turistii pot servi masa, plus in contructie mai multe pensiuni si case de vacanta.Privelistea este deosebita, hotelurile si pensiunile ofera multiple oportunitati : piscina, fitnes, spa, plimbari in aer liber, mancaruri traditionale etc, iar iubitorii de natura pot folosi traseele montane pentru a ajunge la Cabana Valea Sambetei, Chilia parintelui Arsenie Boca, Fereastra Mare, Lacul Urlea, Piatra Caprei, Vistea Mare, Balea.

Obiective turistice:

Castelul Brancoveanu de la Sambata de Sus
Castelul Brancoveanu de la Sambata de Sus

Castelul Brancoveanu de la Sambata de Sus – situat in sectorul apusean al satului Sambata de Sus este o atractie turistica a localitatii, totodata fiind si un monument istoric valoros. Primul castel...