Coasta de Nord a Egiptului, malul Marii Mediterane

Odinioara considerata doar o destinatie preferata a turistilor egipteni din Cairo, Coasta de Nord a Egiptului a reusit in ultimii ani sa-si castige reputatia de zona maritima de clasa mondiala, gazduind stiluri de viata mai exclusiviste prin sate turistice frumoase si de lux.

Oaspetii vin din Europa si tarile arabe pe aceasta portiune de coasta curata, unde vremea este mult mai blanda decat este in destinatiile de top de pe coasta Marii Rosii in timpul verii. Zona este presarata cu statiuni si vile foarte luxoase de cinci stele, care asteapta sa-i intampine pe cei care doresc sa scape de agitatia favoritilor aglomerate ale turismului de masa.Coasta de Nord a Egiptului, malul Marii Mediterane Mai mult, zona va ofera toate facilitatile necesare pentru ca dvs. sa practicati sporturile acvatice preferate si sa petreceti timp de calitate pe Marea Mediterana.

In 1986, un oras elenistic-roman a fost descoperit cand a inceput constructia Orasului Marina din El-Alamein. Zona a fost transformata intr-un muzeu in aer liber.

Viata de noapte este, de asemenea, in plina expansiune in aceasta parte a White Med; elita egipteana pare sa considere orasele statiuni nou construite Porto Marina, Sidi Abdel Rahman si Marassi din aceasta lunga portiune de paradis drept locuri noi si exclusiviste pentru a fi in weekend-uri si in noptile fierbinti de sambata.