Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

In 1993, Safaga a gazduit Competitia Mondiala de Windsurfing la Marea Rosie; acest lucru ar trebui sa va ofere un indiciu despre conditiile de vant si apa din aceasta parte a Marii Rosii!

Safaga se afla pe una dintre cele mai importante destinatii de kitesurf si windsurfing din lume, un golf care este complet liber de orice sisteme de recif imediat, are ape uimitor de limpede si sigure, asigurand conditii perfecte pentru toate activitatile de imbarcare.

Majoritatea hotelurilor din Safaga va vor ajuta sa intrati in contact cu profesionisti de kite si windsurfing pentru a va stapani tehnica. Unele companii ofera, de asemenea, excursii cu barca catre insulele din apropiere, unde va puteti bucura de o experienta inca mai interesanta de vant sau kitesurfing.

Poze Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

poze Kitesurfing si Windsurfing la Safagapoze Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

Locuri de vizitat:

Kitesurfing si Windsurfing la Safaga
Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

In 1993, Safaga a gazduit Competitia Mondiala de Windsurfing la Marea Rosie; acest lucru ar trebui sa va ofere un indiciu despre conditiile de vant si apa din aceasta parte a Marii Rosii! Safaga se ...

Scufundari in reciful Abu Kafan
Scufundari in reciful Abu Kafan

Cunoscut si sub numele de Abu Qifan, reciful lung de 300 de metri este preferatul scafandrilor din Safaga, asa ca asteptati-va sa fie putin aglomerat. Se poate ajunge cu barca de la Safaga, iar multe ...