Makadi Bay, apele turcoaz si peisajul frumos va ofera o liniste sufleteasca ca niciun alt oras din Egipt

Vino la apele turcoaz si peisajul frumos al desertului din Golful Makadi de pe Marea Rosie. Amplasat intr-un golf natural frumos, statiunea luxoasa Makadi va ofera liniste si liniste sufleteasca ca niciun alt oras din Egipt.Makadi Bay, apele turcoaz si peisajul frumos va ofera o liniste sufleteasca ca niciun alt oras din Egipt

Eliberati-va de stres la centrul spa de ultima generatie de inspiratie indiana sau jucati o runda de golf cu prietenii in timp ce va bucurati de peisajul uimitor. Cu scufundari si sporturi acvatice, de asemenea, in fruntea listei de lucruri de facut in Makadi, golful este o destinatie minunata de evadare pe plaja de pe Riviera Marii Rosii.

Poti lenevi pe plaja sau langa piscina statiunii, sa te bucuri de luxul serviciilor oferite, sa vizitezi Souk Makadi, sa dansezi in baruri si cluburi de noapte si sa mergi in apropiere de Hurghada. Riviera Marii Rosii este un loc minunat de vizitat, apa este calda si bogata in corali si viata submarina, nisipul este pur si alb si vremea este perfecta pe tot parcursul anului. Makadi este, de asemenea, inconjurat de desertul oriental egiptean, cu bogatia sa de frumusete naturala si lucruri de vazut.

Medii meteorologice Golful Makadi:
Iarna (DEC-FEB): 17°C
Primavara (MAR-MAI): 23°C
Vara (IUNIE - AUG): 30°C
Toamna (SEPT-NOV): 25°C