Pelekas, insula Corfu

Pelekas, localitate montană situată în partea central-vestică a insulei Corfu

Vedere Panoramică și Răsărituri de Soare

Pelekas este o localitate montană situată în partea central-vestică a insulei Corfu, renumită pentru priveliștile panoramice uimitoare. Dealul Kaiser, cunoscut și sub numele de "Tronul lui Kaiser", oferă turiștilor o priveliște panoramică asupra insulei și a mării Ionice.Pelekas, insula Corfu Pelekas este, de asemenea, un loc popular pentru a admira răsăriturile și apusurile de soare spectaculoase.

Plajă Kontogialos și Sporturi Acvatice

Localitatea Pelekas are, de asemenea, acces la frumoasa plajă Kontogialos, situată sub dealul Kaiser. Plaja cu nisip fin și ape limpezi este potrivită pentru relaxare și înot, iar sporturile acvatice, precum windsurfing-ul, sunt populare aici. Turiștii pot închiria echipamente pentru sporturile acvatice și pot petrece ore plăcute pe apă.

Ambianță Tradițională și Cultură

Pelekas păstrează o atmosferă autentică și tradițională, fiind locul perfect pentru a experimenta cultura și viața insulei Corfu. Vizitatorii pot explora străduțele pitorești, pot interacționa cu localnicii și pot descoperi obiceiurile tradiționale. Tavernele locale oferă oportunități de a savura preparate tradiționale și de a se bucura de ospitalitatea insulară.

Obiective turistice:

Plaja Pelekas, insula Corfu
Plaja Pelekas, insula Corfu

Plaja Pelekas (Pelekas Beach) Plaja Pelekas, cunoscută și sub numele de Pelekas Beach, este un paradis al nisipului fin și al apei cristaline din insula Corfu. Situată la poalele unei coline, pla...