Politica de confidentialitate

Aceasta pagina are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet sejururi.org, numita in continuare "Site-ul".

Daca sunteti vizitator al Site-ului, noi prelucram datele dumneavoastra cu "caracter personal" astfel:
- IP-ul si browserul utilizat: doar le colectem, nu le prelucram suplimentar in vreun fel. Colectarea lor se face automat la accesarea Site-ului de catre sistemul de operare al serverului pe care functioneaza Site-ul, fara nici un control din partea noastra. Serverul genereaza un fisier tip log in care trece toate aceste date, impreuna cu momentul accesarii Site-ului. Daca nu doriti ca aceste date sa fie colectate, devine imposibila accesarea Site-ului. Google Analytics colecteaza IP-ul si browserul, dar le prezinta ca data statistice; nu exista posibilitatea de a le vedea individual pentru a le asocia unui utilizator anume.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@sejururi.org