Riviera Marii Rosii, o zona lunga de coasta plina de plaje frumoase

Bucurati-va de soare in Riviera Marii Rosii si bucurati-va de unele dintre cele mai bune activitati de pe litoral si de familie din estul Egiptului.

Situata in apropierea desertului de est si la sud de Sinai, Riviera Marii Rosii este o zona lunga de coasta plina de plaje frumoase care duc la Marea Rosie. Aici veti putea inota printre delfini, dugongi si un numar coplesitor de flora si fauna.

Soarele pe tot parcursul anului de pe Marea Rosie Egipteana o face o destinatie perfecta pentru scufundari in orice moment al anului.Riviera Marii Rosii, o zona lunga de coasta plina de plaje frumoase Chiar si in primele 3 luni ale anului, cand temperaturile apei variaza intre 21 si 22 de grade, puteti inota, face snorkeling sau scufundati in apele albastre cristaline.

Puteti merge intr-o destinatie turistica fierbinte si puteti sta in oricare dintre hotelurile internationale pe tot parcursul anului la Sharm El Sheikh. in clima placuta din Hurghada, puteti sa pescuiti subacvatic, sa faceti snorkeling, sa campati si sa vizitati cel mai mare muzeu de acvacultura din lume.

Relaxati-va in El Gouna la hoteluri de lux amplasate printre munti superbi si ape cristaline. Faceti scufundari, pescuit si vizitati obiectivele turistice in Marsa Alam. Conecteaza-te cu localnicii prietenosi ai unui sat de pescari fermecator numit Dahab. Marsa Alam si Safaga sunt site-uri de destinatii terapeutice bine cunoscute. Se spune ca Safaga in special este una dintre cele mai bune locatii din lume pentru vindecarea psoriazisului.