Safaga, conditii excelente de windsurfing si kitesurfing si recifuri uluitoare de explorat

Recifuri uluitoare de explorat, conditii uimitoare de windsurfing, plaje fara sfarsit de dune de nisip negru si auriu, o excursie culturala de o zi la Mons Claudianus, unde se afla ramasitele unei cariere romane, liniste si linistea unei destinatii turistice start-up. ...Safaga, conditii excelente de windsurfing si kitesurfing si recifuri uluitoare de explorat despre asta e vorba Safaga.

Odinioara un mic oras-port, care isi exporta fosfatul din belsug in restul lumii, Port Safaga a devenit un punct fierbinte turistic major pe Marea Rosie! si o destinatie faimoasa pentru sporturi nautice; a gazduit chiar si Campionatele Mondiale de Windsurfing la Marea Rosie din 1993; kite si windsurfing in Safaga este cu adevarat altceva! Safaga se bucura de o clima placuta pe tot parcursul anului, dar cele mai bune perioade pentru a vizita Safaga sunt cu siguranta lunile din februarie pana in iunie si septembrie pana in noiembrie, cand temperaturile variaza intre 25 C si 30 C.

De asemenea, scafandrii vor fi tentati sa vina in lunile mai calde de vara, cand temperatura apei atinge varfuri de aproximativ 28 C. Oamenii vin la Safaga din toata lumea pentru a se bucura de soare, mare si de activitatile acvatice incitante oferite, care includ scufundari in reciful Abu Kafan, reciful Panorama. , Ras Umm Hesiwa si Sharm El-Naga, dar vin si pentru proprietatile curative ale acestei destinatii paradisaice la Marea Rosie. intr-adevar, plajele cu nisip negru, clima curata si sanatoasa a orasului, precum si apele foarte sarate ale Marii Rosii fac din Safaga o destinatie de vacanta perfecta pentru cei care sufera de boli precum psoriazisul sau artrita reumatoida. Se spune ca Safaga este una dintre cele mai bune locatii din lume pentru vindecarea psoriazisului. Rezervati o vacanta de wellness la Menaville Resort & Spa din Safaga pentru a experimenta proprietatile curative ale mediului orasului.

Medii meteorologice Safaga:
Iarna (DEC-FEB): 21°C
Primavara (MAR-MAI): 21°C
Vara (IUNIE - AUG): 21°C
Toamna (SEPT-NOV): 21°C

Obiective turistice:

Kitesurfing si Windsurfing la Safaga
Kitesurfing si Windsurfing la Safaga

In 1993, Safaga a gazduit Competitia Mondiala de Windsurfing la Marea Rosie; acest lucru ar trebui sa va ofere un indiciu despre conditiile de vant si apa din aceasta parte a Marii Rosii! Safaga se ...

Scufundari in reciful Abu Kafan
Scufundari in reciful Abu Kafan

Cunoscut si sub numele de Abu Qifan, reciful lung de 300 de metri este preferatul scafandrilor din Safaga, asa ca asteptati-va sa fie putin aglomerat. Se poate ajunge cu barca de la Safaga, iar multe ...