Sahl Hasheesh, snorkeling in ruinele uimitoare ale Orasului Scufundat

Situata la 18 km sud de orasul Hurghada si cu nu mai putin de 12,5 km de plaja cu nisip de la Marea Rosie, Sahl Hasheesh International Resort Community este o comunitate de statiuni de lux, complet integrata si in plina expansiune, pe coasta egipteana a Marii Rosii.

Inconjurata de uimitorii munti in vest si de ape cristaline ale Marii Rosii dinspre est, statiunea se intinde pe o suprafata totala de 41 km patrati, 4100 hectare. Plimbati-va pe aleile elegante de cartier ale acestui oras statiune modern, care sunt pastrate imaculate si vesnic verzi datorita eforturilor unei armate de gradinari si muncitori.Sahl Hasheesh, snorkeling in ruinele uimitoare ale Orasului Scufundat Plimbati-va pe debarcaderul de lemn pana la frumoasa plaja cu nisip alb, unde va asteapta sezlonguri confortabile si cabane de plaja.

De indata ce va instalati, chelnerii se vor inghesui oferindu-va un prosop, bauturi racoritoare si protectie solara, pentru a va face sederea cat mai placuta. Scufundati-va sau faceti snorkeling in ruinele uimitoare ale Orasului Scufundat, la doar cateva miscari de palmier de tarm, predati-va mainilor de usurare ale profesionistilor din spa, iar dupa apusul soarelui bucurati-va de diferitele programe de divertisment din statiunea dumneavoastra. Aceasta este doar o pregustare a tuturor atentiei si emotiei pe care o veti experimenta atunci cand o gazda a acestui nou oras statiune la Marea Rosie. Rasfoiti prin atractiile disponibile pentru a descoperi adevaratul spirit al Sahl Hasheesh, un loc in care relaxarea, luxul si opulenta au fost duse la urmatorul nivel.

Medii meteorologice Sahl Hasheesh:
Iarna (DEC-FEB): 17°C
Primavara (MAR-MAI): 22°C
Vara (IUNIE - AUG): 29°C
Toamna (SEPT-NOV): 25°C

Obiective turistice:

Snorkeling in Orasul Scufundat
Snorkeling in Orasul Scufundat

Cand va aflati in vacanta cu prietenii sau familia in Sahl Hasheesh, pur si simplu nu puteti lupta cu tentatia de a arunca o privire furisata la legendarul Oras Scufundat, la cativa metri distanta de ...