Statiunea Gouvia, litoral Corfu, Grecia

Statiunea Gouvia, insula Corfu

Port și Marina

Gouvia este o stațiune situată pe coasta de est a insulei Corfu, renumită pentru portul și marina sa. Portul Gouvia a fost o dată o bază navală venețiană și este acum un loc popular pentru iahturi și bărci de agrement.Statiunea Gouvia, litoral Corfu, Grecia Turiștii pot admira vederea asupra bărcilor și iahturilor, plimbându-se pe faleza portului sau relaxându-se la cafenelele și tavernele de pe mal.

Plajă și Apă Cristalină

Stațiunea Gouvia are, de asemenea, o plajă frumoasă cu nisip fin și ape cristaline. Turiștii pot petrece zile liniștite pe plajă, bucurându-se de razele soarelui și de apa limpede. Activitățile acvatice, precum snorkeling-ul și scufundările, sunt populare aici, permițând turiștilor să exploreze lumea subacvatică a insulei Corfu.

Explorarea Împrejurimilor

Gouvia este amplasată într-o zonă convenabilă pentru a explora și alte atracții din insula Corfu. Turiștii pot lua scurte excursii către satele tradiționale învecinate sau pot explora orașele mai mari din apropiere. Împrejurimile pitorești și peisajele rurale fac din Gouvia un punct de plecare excelent pentru a descoperi frumusețea naturală și cultura insulei.

Obiective turistice:

Plaja Gouvia
Plaja Gouvia

Plaja Gouvia (Gouvia Beach) Plaja Gouvia, cunoscută și sub numele de Gouvia Beach, este una dintre cele mai populare destinații de relaxare de pe insula Corfu. Cu nisip fin și ape liniștite, ace...

Marina Gouvia
Marina Gouvia

Marina Gouvia este un loc de întâlnire pentru iubitorii de navigație și aventuri pe mare. Cu facilități moderne și o gamă variată de servicii, marina oferă oportunități pentru chartere de ...