Termeni si Conditii

Site-ul sejururi.org va pune la dispozitie informatii turistice in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea pe site toate informatiile sa fie exacte.

Accesul si utilizarea site-ului sejururi.org sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile turistice necesare informarii in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Informatiile prezente pe sejururi.org sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

Pe site-ul sejururi.org sunt prezentate informatii cu privire la anumite obiective turistice, statiuni turistice, destinatii turistice, prognoza meteo, etc. Multe dintre aceste informatii sunt obtinute din alte surse si pot fi inexacte.

Sejururi.org va afisa reclame, atat prin platforme de distributie a reclamelor, ce va pot afisa reclame in functie de istoricul de navigare (ex. Google Adsense, Amazon, etc). Pentru a nu mai primi reclame personalizate, o veti putea face vizitand site-ul proprietarului reclamelor si modificarea setarilor la acest.
Sejururi.org va afisa reclame sau legaturi catre site-uri ale partenerilor (prin programe de afiliere), iar in urma unor tranzactii sau inregistrari finalizate se va primi un comision. Nu oferim nici o garantie si nu ne asumam raspunderea pentru serviciile sau produsele cumparate de la terti in urma vizitarii site-urilor acestora pe baza legaturilor sau reclamelor afisate pe site-ul nostru.

Utilizatorii site-ului sejururi.org vor putea adauga informatii pe site prin intermediul formularelor disponibile. Cei care incarca aceste informatii pe site sunt responsabili pentru continutul acestora. Daca considerati ca prin prezenta acelui continut sunte lezate interesele altor persoane fizice sau juridice, sau sunt de natura sa incalce legea, sa adca calomnii, injurii, etc, va rog sa ne notificati pe adresa de e-mail: contact@sejururi.org, si vom face tot posibilul sa eliminam acel continut in cel mai scurt timp.